E-BOG - Det smaragdgrønne atlas

”En ny generations Narnia.”
- New York Times

”Det smaragdgrønne atlas har alt det, der skal til for at blive en klassiker. Vækker mindelser om Det gyldne kompas og Harry Potter.”
- Amazon

”John Stephens er en fantastisk fortæller. Han har skrevet en medrivende historie, der byder på overraskende drejninger og et persongalleri, der træder frem fra siderne i levende live.”
- Wall Street JournalKate vil aldrig glemme den aften for ti år siden, da tre mørke skikkelser med ligblege hænder dukkede op uden forhendes barndomshjem. Det var sidste gang, Kate og hendes søskende, Michael og Emma, så deres forældre.

Da de flytter ind på den mystiske dr. Pyms børnehjem, begynder en rejse, der fører dem langt ind i en fremmedartet, faretruende verden. For at overleve er de tvunget til at finde ud af, hvorfor de bliver jagtet af de udræbelige morum cadi-krigere. Og hvad er det for en profeti, den magtbegærlige grevinde taler om?

Skarpt forfulgt af skrækindjagende fjender, der alle efterstræber et magisk atlas med uanede kræfter, må de tre søskende kaste sig ud i kampen mellem det gode og det onde.

Det smaradgrønne atlas er første del af trilogien "Bøger fra Begyndelsen". Andet bind, "Den rubinrøde krønike", er udkommet, og tredje og sidste bind udkommer i 2014.

Besøg trilogiens engelske hjemmeside

I samme serie:
E-BOG - Det smaragdgrønne atlas
E-BOG - Den rubinrøde krønike
Det smaragdgrønne atlas
Den rubinrøde krønike
Den kulsorte protokol
E-BOG - Den kulsorte protokol - Tredje bog fra Begyndelsen
PAPERBACK - Det smaragdgrønne atlas - Første bog fra Begyndelsen
PAPERBACK - Den rubinrøde krønike - Anden bog fra Begyndelsen
PAPERBACK - Den kulsorte protokol - Tredje bog fra Begyndelsen

ISBN: 9788771052206

E-BOG - Det smaragdgrønne atlas
Første bog fra Begyndelsen

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
John Stephens

Oversat af:
Vibeke Nielsen

E-bog
432 sider

Køb bogen via Bog.nu