E-BOG - Børste

”Nogle folk fylder, fordi de har store maver. Andre fylder, fordi de roder så meget i hele huset, at man ikke kan komme ind ad døren. Og så er der dem, der fylder, fordi de hopper i sengene og råber højere end en hest. Netop sådan en pige kendte jeg, da jeg var barn. Hun hed Børste!”

Sådan begynder denne højtlæsningsbog om Børste, der fylder langt ud over siderne. Børste er som en hindbærsodavand, nogen har rystet lidt for godt. Hun bruser af utæmmet glæde og forventning. Men det højtflyvende temperament får hende også nogle gange helt på afveje.

Børstes eneste rigtige ven er naboen fru Potersen – lige indtil den dag, Ludvig med de karrygyldne øjne dukker op, og festen kan begynde.

”Børste” er historien om venskaber. Om at længes og logre. Og om at miste og finde. En bog om at give plads og tage sin plads i livet.

Hør "Børstes sang" (højreklik for at downloade)
Download noderne til “Børstes sang”

”Børste” er Annette Bjergfeldts debut som børnebogsforfatter. Bogen er vidunderligt illustreret af Kirsten Raagaard.

”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjergfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale ’Børste’ til alle, både store og små!”
– Sigurd Barrett


I samme serie:
E-BOG - Børste
E-BOG - Børste (2): Mus i maven
E-BOG - Børste (3): Hindbærbrus og røde nøjfer

ISBN: 9788771054088

E-BOG - Børste

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Annette Bjergfeldt
Kirsten Raagaard

Fra 5 år • E-bog
140 sider

Køb bogen via Bog.nu