Axel og mus på den store rejse

"Axel og mus på den store rejse" er et næsten ordløst overflødighedshorn af en billedbog. Åbn dit sind, bladr gennem siderne og de store foldeud-opslag og lad dig fortrylle af eventyret om drengen Axel og hans tro følgesvend, mus, der sammen med onkel Globus, admiral Giganto, styrmand Olm og resten af den vindblæste besætning på det stolte skib Havkatten drager ud for at finde fem sagnomspundne skatte: solkrystal-flasken, enhjørningens horn, måneliljens blomst, smaragdfirbenet og sølvhjertet.

Se Axel klare skærene ved ildfolkets øer, lad dig forbløffe over Xinga-junglens indfødte folk påhoderne, der lever under trætoppene i deres egen omvendte verden – og drag et lettelsens suk, når besætningen med bugnende skattekister, hovederne fulde af historier og hjerterne mætte af oplevelser endelig når hjem igen i god behold.

Peter Bay Alexandersen er en af Danmarks mest elskede børnebogs-illustratorer. "Axel og mus på den store rejse" markerer en 30 års milepæl, siden han i 1985 begyndte at leve af at tegne til bøger, blade og aviser.

ISBN: 9788771054446

Axel og mus på den store rejse

Download højopløselig forside

En bog af:
Peter Bay Alexandersen

Billedbog
Indbundet • 35 X 25 cm
68 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 149,95 kr.