E-BOG - Børste (3): Hindbærbrus og røde nøjfer

”Forelskelse kan man ikke gardere sig imod. Her er man lovligt undskyldt ligesom under en stormflod!” siger fru Potersen, Børstes yndlingsnabo.
”Men kærlighed kan være strid, hvis den ikke bliver gengældt. Så sørg for at finde dig en kæreste, der ringer tilbage, Børste. Alt andet er spild af tid!”

En majdag stiller Cirkus Vita sit magiske telt op på rundboldbanerne. Og Børste bliver pludselig en del af det vidunderlige menageri.
Sammen med Ludvig selvfølgelig! Det er ham med de karrygyldne øjne, der får hindbærbruset til at boble i kroppen på Børste.

Bogen kredser om den første spæde forelskelse. Hvad kærligheden gør ved os, både når vi visner og når vi blomstrer. Om Fru Blomster-Skal-Sove, der har lukket sig inde i sin have et helt liv, og om Børste, der stormer ud i det store følelseshav uden altid at kunne bunde.
HINDBÆRBRUS OG RØDE NØJFER er nummer tre i rækken men kan læses selvstændigt.”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjegfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale Børste til alle, både store og små!” - Sigurd Barrett

”Børste er et fortryllende bekendtskab. Cirka 8 år, græseløst rødhåret og med et væsen som en rystet hindbærbrus." - Steffen Larsen, Politiken

I samme serie:
E-BOG - Børste
E-BOG - Børste (2): Mus i maven
E-BOG - Børste (3): Hindbærbrus og røde nøjfer

ISBN: 9788771054613

E-BOG - Børste (3): Hindbærbrus og røde nøjfer

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Annette Bjergfeldt
Kirsten Raagaard

Fra 5 år • E-bog
140 sider