W.A.R.P. 1: Drengen, der ikke ville være morder

Riley er en fattig, forældreløs teenagedreng i Victoriatidens London. Han er blevet adopteret af Albert Garrick, en tidligere tryllekunstner, der nu arbejder som tyv og lejemorder. En skønne nat skal Riley begå sit første mord, så han kan blive udlært i sin plejefaders kunst.

Men Riley vil ikke. Han stritter imod, og det går grueligt galt. Offeret viser sig at være en videnskabsmand, der er involveret i et vidnebeskyttelsesprogram (W.A.R.P.) fra fremtiden, og Riley og Garrick bliver transporteret gennem et ormehul i tiden til det moderne London. Da de når frem, har Garrick forandret sig.
Til det værre.
Til det meget værre.

"Drengen, der ikke ville være morder" er først bind i serien "W.A.R.P." af bestsellerforfatteren Eoin Colfer, der bl.a. er kendt for serien "Artemis Fowl".

"Da jeg fandt ud af at denne bog omhandlede tidsrejser, var jeg solgt. Jeg elsker tidsrejser, specielt når det går tilbage i tiden. Jeg kan godt lide Colfer’s skrivestil, han gør et fantastisk job, når han får Riley’s reaktioner til at virke realistiske."
- sabrinasblog.dk

I samme serie:
W.A.R.P. 1: Drengen, der ikke ville være morder
W.A.R.P. 2: Bødlens revolution
E-BOG - W.A.R.P. 1: Drengen, der ikke ville være morder
W.A.R.P. 3: Evighedsmanden

ISBN: 9788771056105

W.A.R.P. 1: Drengen, der ikke ville være morder

Download smagsprøve

En bog af:
Eoin Colfer

Oversat af:
Ole Steen Hansen

Roman
Indbundet • 15 x 22 cm
352 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 199,95 kr.