E-BOG - Glasbørnene

"Billie gik hen til det lille bord og bøjede sig ned for at løfte det op. Hun stivnede.

Ovenover den streg, hun selv havde lavet i støvet, havde nogen lavet et håndaftryk med en meget lille hånd. Som om et barn var gået ind i huset, mens hun havde været på stranden, havde lagt sin hånd i støvet og var gået igen …"

Der sker mystiske ting i Billie og hendes mors nye hus. Mystiske og uhyggelige ting, som Billie ikke forstår. Det føles, som om huset ikke vil have, at de er der. Som om det gør alt, hvad det kan, for at skræmme dem væk.

Billie begynder at undersøge husets dystre fortid sammen med sin nye ven, Aladdin. Og jo mere de finder ud af, jo mere står det klart for Billie, at de må væk fra det hus. Inden der sker noget forfærdeligt. Inden det er for sent.

Kristina Ohlsson nyder stor anerkendelse for sine romaner om Fredrika Bergman, der er hovedperson i spændingsserien om Alex Rechts efterforskningsenhed ved Stockholms Politi. "Glasbørnene" er hendes første kriminalroman for børn.

Skrevet om "Glasbørnene":

Der er tilpas meget uhygge og spænding i, og jeg sad og gættede hele tiden. Billie er en skøn hovedperson og der er masser af detektivarbejde, hvilket var rigtig spændende. Slutningen var jeg helt vild med, jeg havde næsten forudset det, eller mere håbet det, og jeg elskede det!"
- Sabrinasblog.dk

"Forfatteren er rigtig god til at skabe den rigtige stemning til historien, uden at den ligefrem er mareridts fremkaldende. Hovedvægten er på den gode historie og spænding, og det spiller rigtig godt."
- Skrivepulten.dk

Glasbørnene er tydeligvis skrevet af en forfatter, som kan sit kram. Fortællingen er tilpas uhyggelig og spændende til at fange både voksne og børn." - Andrup's Bookshelf

I samme serie:
E-BOG - Glasbørnene
Glasbørnene
Sølvdrengen
E-BOG - Sølvdrengen
Stenengle

ISBN: 9788771056563

E-BOG - Glasbørnene

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Kristina Ohlsson

Oversat af:
Vibeke Bruun Arildsen

E-bog
160 sider

Køb bogen via Bog.nu