E-BOG - Like had luderen

Jonna og Gloria på 15 år er bedste­veninder. De er ikke specielt populære, men heller ikke blandt dem, der bliver mobbet. En dag danser de med skolens lækreste og mest cool fyr til en fest. Han synes, de er helt o.k. – og endda lidt søde. Det er næsten for godt til at være sandt. Og det viser det sig også at være! Ubehagelige kommentarer dukker pludselig op på Glorias blog, og på Facebook oprettes der en ”Had luderen-­gruppe om hende.

Gloria bliver så ked af det, at hun begynder at skære i sig selv. Jonna må gøre noget, inden det går galt for Gloria, så hun beslutter sig til at gøre gengæld, for på nettet kan alting ske.

"Like Had luderen" er en ungdoms­roman om internetmobning, om, hvor hurtigt rygter kan sættes i gang og spredes, og om, hvordan bødlen pludselig kan blive offer – og omvendt.

Skrevet om "Like Had luderen":

”En must read-bog! Den vil uden tvivl suge dig ind i sit voldsomme univers. 6 stjerner.” – Cecilie, Kulturforunge.dk

"Denne bog givet et nuanceret billede af, hvad der sker med de unge, når de udsættes for mobningen på nettet - og ikke mindst, hvad de er villige til at gøre for at slippe væk fra rollen som "luderen". Udviklingen er enormt spændende, og der er så mange gråzoner mellem alle karakterne. Det er netop det, som bogen her gør fantastisk! 5 ud af 5 stjerner" - Xenia's Bogblog

I samme serie:
E-BOG - Like had luderen

ISBN: 9788771056693

E-BOG - Like had luderen

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Johanna Nilsson

Oversat af:
Vibeke Bruun Arildsen

E-bog
208 sider

Køb bogen via Bog.nu