E-BOG - Unremembered 2: Uden glemsel

Sera og Zen befinder sig i år 1609, hvor de gemmer sig hos en lille bondefamilie. De er flygtet tilbage i tiden for at kunne være i sikkerhed langt væk fra Diotechs udspekulerede videnskabelige eksperimenter. Men nye farer truer, da Sera får sværere ved at skjule sine særlige evner, og Zen pludselig bliver angrebet af en mystisk og nedbrydende sygdom.

Sera må endnu engang rejse langt gennem tid og rum – men Diotech har fremstillet et nyt og overraskende våben til at få fat i hende. Hvis Sera skal redde Zen fra døden og bekæmpe den virksomhed, der skabte hende, må hun søge dybt ind i sit eget sind for at finde hemmeligheden. En hemmelighed, som flere vil slå ihjel for at få fat i.

UDEN MINDER og UDEN GLEMSEL er de to første bøger i Unremembered-trilogien. Glæd dig til tredje og sidste bog, som udkommer i 2016.

***

"En rigtig spændende og velskrevet serie for unge fra ca. 14 år, som kan lide blandingen af science fiction, tidsrejser og kærlighed. Bogen slutter med en spændende cliff hanger. Kan anbefales." – Merete Trap, lektør

"Det går så stærkt i den her bog, men uden at gå for stærkt. Man kan sagtens følge med, men siderne vender sig selv og på grund af kapitlernes størrelse sidder man hele tiden med den der “bare lige ét kapitel mere”-følelse (...) Der er et twist omkring slutningen af bogen (...) Det tror jeg får enorm betydning for næste bind i serien, og jeg glæder mig så meget til at høre mere om det!" – Boghunden.dk

I samme serie:
Unremembered 1: Uden minder
E-BOG - Unremembered 1: Uden minder
Unremembered 2: Uden glemsel
E-BOG - Unremembered 2: Uden glemsel
Unremembered 3: Uden forandring

ISBN: 9788771057447

E-BOG - Unremembered 2: Uden glemsel

Download smagsprøve

En bog af:
Jessica Brody

Oversat af:
Vibeke Nielsen

E-bog
436 sider