Populær - en selvbiografi (vintage-visdom til moderne piger)

KAN HÅRCURLERS, 50’ER-TØJ, NY KOST OG EN PERLEHALSKÆDE GØRE EN GENERT PIGE POPULÆR? MAYA KENDER SVARET …

Maya befinder sig på bunden af popularitetsskalaen. Men da hun skal begynde et nyt skoleår, bestemmer hun sig for et vanvittigt socialt eksperiment: Hun vil følge alle råd fra Betty Cornell’s "Teen-Age Popularity Guide", en håbløst forældet teenangeselvhjælpsbog fra 1951!

Humoristisk og uden filter fortæller Maya sin selvoplevede historie fra det år, hvor hun brød alle normer, overskred alle grænser – og forvandlede sig fra en grå mus til en populær pige.

Femtenårige Maya Van Wagenen blev hurtigt verdensberømt med sin blog. Det amerikanske forlag Penguin købte bogrettighederne (og "Populær" er nu udkommet i 21 lande!), Dreamworks købte filmrettighederne (glæd dig!) – og "Time Magazine" har kåret hende som en af verdens mest indflydelsesrige teenagere.

Dyk ned i en fortælling fra det virkelige liv om venlighed, selvsikkerhed – og en dybere (og ret opløftende!) forståelse af, hvad popularitet egentlig er.

***

„Maya Van Wagenen er lige så stærk og ærlig, som hun er skør og sjov – og fantastisk begavet. Hun er den ægte vare, den næste generations John Green. Imponerende.“
MARGARET STOHL, forfatter til Beatiful Creatures-serien

„Populær fik mig til at smile, grine – og tænke over, hvad popularitet egentlig er. Maya er forfriskende, ærlig og let at relatere til. Jeg ved, det lyder cheesy, men bogen fik mig til at indse, at selv dem på toppen af popularitetsstigen er usikre (også drengene!), og at venlighed og rummelighed altid er vigtigere end udseende, smarte venner og den rigtige frisure.“
THE GUARDIAN

„Jeg blev inspireret af Mayas oplevelser og har købt Populær til min lillesøster, som snart begynder i 9. klasse. Hvis jeg selv havde læst bogen, da jeg var på hendes alder, havde jeg måske haft en lidt lettere skoletid.“
NEW YORK TIMES

"Bogen er skrevet muntert, friskt og er let at gå til og de s/h amatørfotos, som udgør illustrationerne, øger bogens troværdighed. Sød og sympatisk bog, som på en humoristisk måde leverer brugbare råd og også beskriver et USA, vi måske ikke kender så godt."
ELISABETH BENNETSEN, lektør

ISBN: 9788771058109

Populær - en selvbiografi (vintage-visdom til moderne piger)

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Maya Van Wagenen

Oversat af:
Line Beck Rasmussen

Roman
Paperback • 21 x 14 cm
256 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 199,95 kr.