Vandflammens saga 1: Det blå dyb (paperback)

På sin forlovelsesmorgen burde prinsesse Serafina kun bekymre sig om gensynet med prins Mahdi, hendes barndomskæreste. Men hendes sind er opfyldt af mørke drømme, hvori en flok havhekse hidkalder hende, og en ældgammel ondskab igen er blevet vakt til live ...

Under ceremonien angriber en fjendtlig hær, og Serafina flygter for livet sammen med sin bedste veninde, Neela. På deres færd opdager de, at de deler drømmen om havheksene – og at de er tvunget til at finde frem til fire andre havfrueheltinder, der lever spredt fra hinanden i havenes seks riger.

Havfruerne udvikler et ubrydeligt bånd og afslører en hemmelig sammensværgelse, der truer med at udslette hele deres verden.

Første bog i "Vandflammens saga".

“En fantastisk begyndelse på en ny, episk serie. Jeg glæder mig til at læse de næste bøger.”
The Guardian

“Intelligent skrevet. Elskelige karakterer og en flot konstrueret verden gør dette til en bog, man kan dykke helt ned i.”
VOYA Magazine

"Bogen er spændende, og jeg var rigtig godt underholdt. Især slutningen gav mig virkelig blod på tanden til at læse resten af serien, og universet er virkelig awesome! Slutningen var fantastisk! En virkelig god cliffhanger, hvor historien lagde op til noget virkelig storslået og episk senere i serien.."
- Susbogblog.wordpress.com

I samme serie:
Vandflammens saga 1: Det blå dyb (paperback)
Vandflammens saga 2: Vilde bølger
Vandflammens saga 2: Vilde bølger (paperback)
Vandflammens saga 1: Det blå dyb
Vandflammens saga 3: Mørke vande (paperback)
Vandflammens saga 4: Havets magi

ISBN: 9788771058123

Vandflammens saga 1: Det blå dyb (paperback)

Download smagsprøve

En bog af:
Jennifer Donnelly

Oversat af:
John Lysmand

Roman
Paperback • 23 X 15 cm
352 sider

Køb bogen via Bog.nu