En flamme i natten (Det ulmende oprør 2)

Elias og Laia er på flugt. De løber for livet.

Efter de dramatiske begivenheder på militærakademiet jager en hær anført af masker de to flygtninge, mens de prøver at slippe ud af hovedstaden og finde gennem imperiets enorme og øde områder.

Laia er fast besluttet på at bryde ind i Kauf - imperiets mest sikrede og farligste fængsel - for at redde sin bror, hvis viden om serransk stål er afgørende for oprørets fremtid. Og Elias er fast besluttet på at holde sig sammen med Laia ... også selv om det kan koste ham friheden.

Men Elias og Laia må kæmpe benhårdt, hvis de skal overliste deres fjender: den blodtørstige kejser Marcus, den nådesløse kommandant, Kaufs sadistiske fængselsinspektør og mest fortvivlende af alt, Helene - Elias' tidligere veninde og imperiets nyeste blodtornskade.

***

"Hoooold nu op hvor er den her serie fantastisk! Bog to slår etteren med flere længder, den er vanvittigt spændende, fuld af plottwists og intriger, magi og overnaturlighed tilsat et skvæt romantik, og det var SÅ godt you guys."
Susbogblog.wordpress.com

"Plottet er godt skruet sammen, og de mange plottwists undervejs gør det umuligt at regne ud hvad der vil ske i næste kapitel, for slet ikke at tale om slutningen. Bogen er uhyggeligt spændende, og jeg sad flere gange helt ude på kanten af stolen. Jeg glæder mig allerede til at læse tredje og sidste bind i serien, for den slutning, altså..."
Laesehestmedfantasy.blogspot.dk

I samme serie:
Det ulmende oprør - An Ember in the Ashes
En flamme i natten (Det ulmende oprør 2)
Døden bag portene (Det ulmende oprør 3)
En himmel bag stormen (Det ulmende oprør 4)

ISBN: 9788771653267

En flamme i natten (Det ulmende oprør 2)

Download højopløselig forside

En bog af:
Sabaa Tahir

Oversat af:
Stig W. Jørgensen

Roman
Indbundet • 24 X 15 cm
480 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 299,95 kr.