På kant med livet

17-årige Libby kæmper med sin fortid som ”USA’s tykkeste teenager”. Men hun har tabt sig og ermere end klar til at kaste sig ud i alt, hvad livet har at byde på: high school, venner og kærester. Alligevel har folk omkring hende svært ved at se, hvem der egentlig gemmer sig bag de mange kilo.

Jack er cool og sjov. Men i virkeligheden dækker den smarte facade over en ulykkelig hemmelighed: Jack kan ikke genkende ansigter – selv hans egne brødre er fremmede for ham. Så selv om alle tror, at de kender ham, kender han ingen.Og ingen får lov at komme tæt på ham.

Ikke før han møder Libby i en gruppe hos skolepsykologen. Lidt efter lidt finder de ud af at lægge deres vrede og sårede følelser til side og i stedet se – virkelig se – den chance for kærlighed, som ligger lige foran dem.

Jennifer Niven leverer en skarp og berusende kærlighedsfortælling om at
finde den, som vil elske en, når man er allermest sig selv.

***


"Jennifer Niven leverer en stærk roman om at være ung og udfordret og måtte famle sig frem for at finde fodfæste i livet, og til sidst i sig selv. Men samtidig er det en smuk kærligheds historie om to mennesker der kæmper for at få deres liv tilbage og sammen finder styrke i kærligheden."
Bookeater.dk

"På kant med livet tager godt fat om det hele og med et par stærke og interessant hovedpersoner. Jeg kan ikke andet end at anbefale alle at læse På kant med livet Alt ved bogen fangede mig faktisk rigtig hurtigt."
Deungesord.dk

I samme serie:
Som stjerner på himlen (indbundet)
Som stjerner på himlen
E-BOG - Som stjerner på himlen
På kant med livet (paperback)
På kant med livet

ISBN: 9788771655346

På kant med livet

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Jennifer Niven

Oversat af:
Nete Harsberg

Roman
Indbundet • 22 X 14 cm
432 sider

Vejl. pris: 249,95 kr.